Bo hos oss!

Oavsett hur du väljer att bo så bor du bra hos oss.
Vi kan erbjuda havsnära tomter eller en plats lite längre ifrån för husvagn, husbil och tält.
Du kan också bo i stuga och villavagn.   

Bo i våra härliga stugor med riktig sommarstugekänsla. Rymliga med både kök och allrum. Vill du öka bekvämligheten ytterligare kan du beställa slutstädning av oss i samband med din bokning.

Alla våra villavagnar och stugor är rökfria.

Bäddset (lakan och handdukar) 120 kr/st
Slutstädning 800 :- (Måste förbokas) Företag 1600:-
Ej godkänd slutstädning faktureras 1000 kr
Bokningsavgift 100 kr,  Gäller ej onlinebokningar

Stuga 35m2 (Nr 4)
Stuga på 35m2 med allrum med bäddsoffa, sovrum och kök med plats för totalt 3 personer.
Härlig grillplats med uteplats vid stugan. Varmt och kallt vatten samt toalett och dusch. Husdjur är okej. Ingen Tv. Max en bil

Boka

Stuga 24m2 (Nr 5)
Stuga på 24m2 med allrum, sovrum och kök med plats för 3 personer. Alltan i söderläge. Varmt och kallt vatten, toalett och dusch i sidobyggnad. Ingen Tv. Husdjur är okej. Max en bil.

Boka

Husvagn, husbil eller tält. Fina campingtomter med havet som granne.

Välj om du vill ha plats med eller utan el. Vi har även platser med spillvatten-avlopp.

Fräscha servicebyggnader med fria duschar, flera tappställen för färskvatten, särskild avloppsstation samt utslagsplats för kemtoaletter.

Alltid valfri ankomstdag och valfritt antal nätter.

Boka

Att bo i villavagn är perfekt semesterboende. Rymligt, välplanerad inredning och hög komfort. Samtliga med matlagningsmöjligheter samt dusch och toalett. Vill du öka bekvämligheten ytterligare kan du beställa slutstädning av oss i samband med din bokning.
Välj mellan standard eller deluxe.

Standard

I villavagn standard finns fyra sängar fördelade på två sovrum. Hörnsoffa i allrummet. Dusch och toalett, köksdel med spis/ugn, micro, kyl/frys matbord och sittplatser. Ingen Tv. Husdjur är okej. Max en bil.

Boka

Deluxe

Vår finaste villavagn med toppmodern inredning, en helt underbar altan med utemöbler och härlig havsutsikt. Fyra sängar fördelade på två sovrum. Hörnsoffa och TV i allrummet. Dusch och toalett, köksdel med spis/ugn, micro, kyl/frys, matbord och sittplatser. Obs ej husdjur. Max en bil.

Boka

Deluxe 6 bäddar

En utav våra finaste villavagnar med toppmodern inredning, ett helt underbart trädäck med utemöbel och härlig havsutsikt. Sex sängar fördelade på tre sovrum. Hörnsoffa och TV i allrummet. Dusch och toalett, köksdel med riktig spis/ugn, micro, kyl/frys,  matbord och sittplatser. Bara fyra minuters gångväg till stranden. OBS INGA HUSDJUR. Incheckning 15,00 – Utckeckning 11,00. Max en bil

Boka

Queen Elisabeth 6 bäddar

En utav våra finaste villavagnar med toppmodern inredning, ett helt underbart trädäck med utemöbel och härlig havsutsikt. Sex sängar fördelade på tre sovrum. Hörnsoffa och TV i allrummet. Dusch och toalett, köksdel med riktig spis/ugn, micro, kyl/frys,  matbord och sittplatser. Bara fyra minuters gångväg till stranden. OBS INGA HUSDJUR. Incheckning 15,00 – Utckeckning 11,00. Max en bil

Boka

Deluxe 4 bäddar (Handikappanpassad)

En utav våra finaste villavagnar med toppmodern inredning, ett helt underbart trädäck och med ramp. Utemöbler och en härlig havsutsikt. 4 sängar fördelade på två sovrum. Hörnsoffa och TV i allrummet. Dusch/toalett är anpassade för rullstol. Köksdel är lågbyggd med spis, micro, kyl/frys, matbord och sittplatser. Bara fyra minuters gångväg till stranden. OBS INGA HUSDJUR. Incheckning 15,00 – Utckeckning 11,00. Max en bil

Boka

Queen Elisabeth Villavagn

4-Bäddar

Vår nyaste villavagn med toppmodern inredning, en helt underbar altan med utemöbler och härlig utsikt. Fyra sängar fördelade på två sovrum. Hörnsoffa och TV i allrummet. Dusch och toalett, köksdel med riktig spis och ugn, micro, kyl/frys, matbord och sittplatser. Bara 3 minuters gångväg till stranden. OBS INGA HUSDJUR. Incheckning 15,00 – Utckeckning 11,00. Max en bil

Boka

Gör som över 100 andra, bli säsongsgäst hos oss! Skaffa dig ditt eget lilla paradis vid hav och klippor, vi erbjuder fina platser för villavagn eller husvagn.

Skicka en intresseanmälan till info@sivikscampinglysekil.se så återkommer vi till dig med mer information. 

Välkommen som ”säsongare” du också!

Säsongspris 2024
15 April – 15 September

Standardplats: 10 amp el                                   21 500 kr   Plats för villavagn:  32 400 kr
Specifikation: Specifikation:
    Tomthyra 20 500
    El 16A 5 800
    Vatten/avlopp 4 100

Komfortplats:- Vatten/avlopp, 16 amp el           25 950 kr

Vinterförvaring 2 000.-
       
Vinterförvaring (tillägg) 2 000.-    

 

Det händer att villavagnar behöver byta ägare. De vagnar vi känner till som är till salu presenterar vi i en lista här. Glöm inte bort att ta en titt då och då.

För mer info ring 0705888009 eller maila till info@sivikscampinglysekil.se

Ett digitalt Camping Key Europe

Med nya appen My Camping Key kan du ha ditt Camping Key Europe direkt i mobilen. I appen finns en QR-kod som skannas när du checkar in på en campingplats. My Camping Key som appen heter finns för både Android och iOS.

Så här gör du

  • Köp ditt kort på Camping.se
  • Ladda ner och installera appen My Camping Key. För tillfället tillgängligt för Android– och Iphone-användare
  • Aktivera appen genom att ange ditt kortnummer som står på kvittot du får efter köpet
  • Ange mobilnummer och e-post
  • Klart

Har du redan ett kort?

Har du redan ett plastkort som fortfarande är giltigt kan du aktivera ditt digitala kort i My Camping Key direkt. Börja med att ladda ner appen från Google Play eller Apple App Store och följ instruktionerna i appen. Du behöver ditt kortnummer, mobilnummer samt den e-postadress du angav när du köpte kortet.

Mer info

  • Kortet är giltigt 12 månader från köp
  • Kortet kan aktiveras på upp till 3 enheter samtidigt
  • Kortet kan användas offline, men måste vara online vid uppdatering
  • Du får en påminnelse när det är dags att förnya
  • Kortet går också att skriva ut (PDF) och ta med